Mer Lyst Magisk Massasjestav lever opp til navnet

//SPONSET INNHOLD FRA KONDOMERIET//

Da Samantha i Sex and The City erklærte at hun skulle onanere en hel dag, så var det en massasjestav av den typen jeg nettopp fikk i posten som skulle assistere henne. En Mer Lyst Magisk Massasjestav. Nå som jeg, i likhet med resten av kongeriket, har en del tid for hånden(!), så fant jeg heller ingen gode grunner til å ikke gjøre som Samantha. Å vie en hel dag til onani.

Den siste tiden har ukedagene blitt tappet for mening: Jeg vet ikke lenger om det er onsdag eller lørdag, så det føles i det hele tatt merkelig godt å slå seg til ro med at dette …. dette er onanidag. 

DEN BEGYNTE slik alle dager, og spesielt onanidager, bør begynne: med et stort, duggfriskt glass melk. Det føltes merkelig rebelsk å sitte ved frokostbordet og tømme i seg drikken som Roland Barthes assosierte med barnlig uskyld, med et sort sexleketøy klar til bruk ved siden av seg. Jeg klarte ikke slippe tanken om at det er en vakker kontrast. 

Les sex-spaltistens vurdering av Womanizer Liberty her!

Til tross for at den er litt større enn de vibratorene som tidligere har inngått i mitt sexleketøy-repertoar, så har den fremdeles bevart det slimme og sexy uttrykket. Hvis Mer Lyst Magisk Massasjestav hadde vært en mann, så ville det vært en klassisk hunk uten noen usikkerheter når det gjelder verken muskelmasse eller seksualitet. Allerede ved første berøring merker man at den har voldsomme krefter i seg, og at den definitivt vil innfri dersom man er avhengig av å komme opp i styrke for å få orgasme. Det er ikke ofte man går fra 0 til 100 på så kort tid, så det ble fristende å kjøre en testrunde på hvor lang, eller eventuelt hvor kort, tid den ville få meg til å komme. Jeg glemte å ta tiden, men jeg anslo det til å være et sted mellom 30 og 40 sekunder. 

LES OGSÅ: Vi møttes i parken, drakk øl og tok kola til 7 neste morgen

Jeg var derimot ikke helt forberedt på at orgasmen skulle bli såpass hard og sitte såpass i, at jeg ikke var fristet til å ta en ny runde med det samme. Det kunne potensielt sette en stopper for hele onanidagen. Jeg ble gående å drive i noen timer, dekke primærbehov som å spise, drikke og spille Animal Crossing. Og så begynte jeg plutselig å kjenne en gryende interesse for en ny orgasme, kombinert med en viss glede over at jeg skulle få bruke mitt nye leketøy igjen.

DENNE GANGEN LA jeg meg godt til rette i sengen, satte på en sensuell spilleliste* og begynte rolig utenpå trusa. Den som venter på noe godt, venter ofte for lenge. Derfor skrudde jeg opp tempoet, og lot den ta meg til De Orgasmiske Høyder. Også denne gangen, skjedde det fortere enn forventet, men nå var det likevel en mer verdig og fullendt orgasme. Som en avrunding lot jeg den gli oppover langs hoftekammen, langs magen, over brystet og i retning skulderbladene, og avsluttet det hele med en myk kroppsmassasje. Og så må jeg ha duppet av, for jeg våknet med et rykk og det var helt mørkt ute. 

* Sex-spaltistens sensuelle spilleliste 

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om sex og rimming under koronakrisen 

Jeg ble liggende å glane i taket en stund, og i mangel på noe bedre å gjøre og for å oppfylle idéen om en onanidag, tok jeg nok en gang fram massasjestaven. Det viste seg at jeg ikke kunne funnet noe bedre å gjøre. Enda en gang fikk jeg bekreftet at den var i stand til å gi meg en hard orgasme, en orgasme som slo meg såpass ut at jeg nok en gang falt i dyp, søt søvn. 

Mer Lyst Magisk Massasjestav (og mye annet!) fås kjøpt HER. 

Utseende

Orgasme

Støy

(Med såpass mye krefter må man forvente litt bråk)

Brukervennlighet