Mette Alstad og Amanda Erlandsen

– Morsomme gutter er ikke morsommere enn morsomme jenter

På mandag er det premiere for «Amandan» på Humornieu sin nye visningsarena for show, sketsjer og diverse: Nieu Scene på Colonel Mustard (/kɜːnəl mŭsʹ-tərd/). På Facebookarrangementet skriver Humornieu at deres blideste komikere, Amanda Erlandsen og Mette Alstad, vil ta i bruk alle midler for å gjøre deg klar til resten av uka. Veldig vagt! Hva er egentlig «Amandan»? Mette: - Ja, Amanda, hva er Amandan? Amanda: - Det er et show på Nieu scena på Colonel Mustard på Alexander Kiellands plass, som Mette og jeg leder. Vi har første show i dag, og skal ha et show i måneden fra høsten av. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X