Mette Alstad og Amanda Erlandsen

– Morsomme gutter er ikke morsommere enn morsomme jenter

På mandag er det premiere for «Amandan» på Humornieu sin nye visningsarena for show, sketsjer og diverse: Nieu Scene på Colonel Mustard (/kɜːnəl mŭsʹ-tərd/). På Facebookarrangementet skriver Humornieu at deres blideste komikere, Amanda Erlandsen og Mette Alstad, vil ta i bruk alle midler for å gjøre deg klar til resten av uka. Veldig vagt! Hva er egentlig «Amandan»? Mette: – Ja, Amanda, hva er Amandan? Amanda: – Det er et show på Nieu scena på Colonel Mustard på Alexander Kiellands plass, som Mette og jeg leder. Vi har første show i dag, og skal ha et show i måneden fra høsten av. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.