Sophie Elise er 580 gram lettere og toppløs i denne rufsete gratisavisa

I fjor bestemte Sophie Elise seg for å dumpe managementet, gå solo, bestemme over eget liv. Nå er hun 580 gram lettere og halvnaken i NATT&DAG.  Les også: Vi møtte Marcus & Martinus … & Managementet  Sånn kan det gå! NATT&DAGs 30 års-jubilieumsutgave er ute på gata NÅ! Det stemmer, den lille incelen NATT&DAG er 30 år gammel. Forsiden er en hommage til «skandaleforsiden» i 2006, da Triana Iglesias motvillig fikk puppene på trykk. Det hele bygde naturligvis på en misforståelse mellom daværende redaktør Audun Vinger, daværende N&D-fotograf Per Heimly og en daværende halvnaken Iglesias. Nå som vi er voksne har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.