– Jeg kommer fortere med dyr fordi de tenner meg mer

Norges største zoofile forum Beastsex Norge ble lagt ned av myndighetene allerede i 2004, kun to år etter lansering. I kjølvannet av nedleggelsen oppstod raskt et nytt og mindre community, ZooNorge, der medlemmene ligger lavere enn noensinne etter den nye lovendringen i 2010.

Vi møtte en av dem,  26 år gamle «Maiken».

Når begynte du å tenne seksuelt på dyr?
– Jeg var vel fjorten eller femten år gammel da jeg så noen bilder av jenter som hadde sex med hunder og følte jeg måtte prøve noe liknende selv.

Hvilke(t) dyr fantaserer du om?
– Det går mest i hunder og hester. Jeg har alltid drømt om å bli tatt bakfra av en stor Rottweiler eller Grand Danois mens fremmede ser på. I virkeligheten derimot har jeg aldri hatt sex med dyr foran noen andre. Det blir altfor sårt og personlig. Men hester synes jeg er flotte og maskuline dyr. Veldig store. Har du sett en hest stiv?

LES OGSÅ: Når ble mangelen på sex en egen, kvinnehatende voldsideologi?​

Ja, faktisk.
– Da vet du hva jeg snakker om. Men å bli penetrert av en hest er jo livsfarlig, i og med at hingster ikke akkurat er de ømmeste elskerne. Skvetter den, er du jevnet med stallgulvet. Har du sett den filmen med mannen som får den i analen av en svær hest? Plutselig blir hesten altfor ivrig, og går fatalt langt inn i han. Herregud.

Og selv etter å ha sett denne filmen fantaserer du om å bli penetrert av en hest?
– Jeg ville kanskje valgt en litt mindre ponni, men det får nok bli med fantasien. Jeg ville ikke utsatt meg for en såpass livstruende situasjon.

Hva er legningen din når det kommer til mennesker?
– Med mennesker er jeg heterofil. Jeg er en vanlig jente på 26, opprinnelig fra Buskerud med type, venner og jobb. Driver med musikk og skal flytte utenlands til høsten for å studere.

 Hvilke dyr har du hatt sex med?
– I hovedsak har jeg hatt sex med hunder, kanskje på grunn av tilgjengeligheten. Men jeg har gitt oralsex til kalver, og blitt slikket av katt. De fleste er andres dyr som jeg låner og som jeg kjenner godt, men den første seksuelle partneren min var familiehunden vår, en nydelig gylden Labrador. Vi hadde et ganske intenst kjærlighetsforhold fram til han døde da jeg var tjue.


Ryan McGinleys kortfilm «Entrance Romance» fra 2011 viser supermodellen Carolyn Murphy som tungekysser med en hund.

Kondolerer. Hva slags forhold har du til dyr kontra mennesker?
– Det er selvfølgelig ulikt å ha sex med et menneske og et dyr, men det er den samme nytelsen når man kommer. Jeg kommer fortere med dyr fordi de tenner meg mer. Jeg kjenner meg mer igjen i dyrene enn i mennesker. Dyr er lettere å kommunisere med, de er åpne og har ingen fordommer. Jeg føler at de forstår meg bedre. Det er et slags bånd jeg ikke finner med mennesker.

– Jeg kommer fortere med dyr fordi de tenner meg mer

Hvordan da?
– Jeg kan bruke et seksuelt eksempel: Da jeg var yngre visste jeg ikke hvordan jeg skulle «bruke» klitoris, og jeg pleide å oppmuntre hunden min til å gå dypere inni meg istedenfor å holde seg rundt overflaten. Da jeg holdt på å komme tilfredsstilte han meg i korte men harde slikk på klitoris. Han visste hva han skulle gjøre. Etter sex pleide han å legge seg inntil meg så vi kunne kose. Jeg elsket han veldig høyt. Det er litt merkelig å tenke på at hunden min lærte meg hva klitoris er – og ikke en mann.

Skammer du deg?
– Som de fleste andre zoofile har jeg et veldig sterkt bånd til dyr – ikke nødvendigvis bare seksuelt. De gjør meg lykkelig, men det gjør meg trist at noe jeg synes er så vakkert er tabubelagt. Jeg skjønner jo at folk tenker at det er overgrep, men jeg ville aldri hatt sex med et dyr som ikke ville. Tabuet gjør at jeg sliter med tanken på å ha åpenhet med venner og familie rundt temaet, og jeg har ennå ikke klart å fortelle noen om det utenfor forumet.

LES OGSÅ: Vi dro på BDSM-treff: – Blir jo en del spanking og hyling

Dyr er ofte utrolig lojale mot mennesker og derfor veldig lette å utnytte. Er det å ha sex med mennesker en del av dyrets instinkter?
– Det er sant, men det er ikke vanskelig å oppfatte om dyret er villig. En hund vil bjeffe eller knurre eller bare løpe unna om den ikke vil. Noen dyr er mer seksuelle enn andre, akkurat som med mennesker. Den første hunden jeg hadde var ekstremt seksuell, og den viste med stor iver at den elsket å ha sex med meg ved å ta initiativ. Jeg har brukt leverpostei nedentil for at hunder skal fatte interesse, ja, men det blir selvfølgelig feil om hunden ser på kjønnsorganet ditt som mat. Da skal man ikke gjøre det. Det kan nok gjøre veldig vondt også. Liker du dyr selv? Siden du driver og spør om dette?

Jeg liker dyr, men vet ikke helt med leverpostei lenger… For ett år siden ble det ulovlig å ha sex med dyr i Norge. Hva tenker du om den nye lovgivningen?
– Jeg har blandede følelser rundt det temaet. For meg er sex med dyr veldig naturlig, og en stor del av seksuallivet mitt, og jeg føler jo selv at jeg ikke forgriper meg på dyret. Jeg fikk faktisk ikke med meg den nye loven før nå i år, og det har absolutt gjort meg mer nervøs for å være åpen om det.

Hva tenker du på når du har sex med hunder?
– Jeg lytter. Det aller verste som kan skje er at jeg blir oppdaget.

LES OGSÅ: Norske Anne Sofie Steen Sverdrup (27) vil lage porno man kan å se på uten etiske kvaler

Forsidebilde: Albumcoveret til Ariel Pinks Haunted Graffitis «Round and Round» fra 2010.