Bøker uten ord, for your eyes only

Jon Benjamin Tallerås og Ruben Steinum – Casual Maneuver: A Step Away From ItJon Benjamin Tallerås hadde i September/Oktobersin første store separatutstilling i Kunsthall Oslo. Her viste han verker frabybildets ubrukte rom: fotografier av Tallerås selv der han bruker byensarkitektur på nye måter, en avstøpning i gips av et trappetrinn i sentrum ogdet Pollock-esque gulvet fra Oslos T-banevogner montert på to av veggene. Imidten av rommet hadde Tallerås laget en gigantisk skulptur av stillasdeler.Dette tok besøkende inn i hans verden, man måtte oppholde segiverket forå komme seg rundt i galleriet, en forlengelse av hansouevre, og eninvitasjon inn i hans oppfatning […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.