The Good The Bad and The Zugly: – Tropical house-artister er mer misantropiske enn oss

The Good The Bad and The Zugly er klare med sitt tredje album, Misanthropical House. Siden starten i 2011 har bandet vært en redning for alle som savnet 90-tallets Turboneger, Gluecifer og Anal Babes (også kjent som Lyden av Last Train, L.A.L.T.), og en åpenbaring for en ny generasjon øl- og rumperockere. Da den krakilske vokalisten Lars Dehli ga seg etter bandets første plate, Anti World Music, var det ingen hvem som helst som tok over. Ivar Nikolaisen, kjent fra Silver og landets mest talentfulle søskenflokk, tok på seg oppgaven med å redde scandirocken med andreplata Hadeland Hardcore, som blant annet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X