Foto: Christian Belgaux

Drabanten i rommet: Kenneth Engebretsen er Norges eneste ekte rapper

– DU ER IKKE den første som skylder meg penger. Jeg kommer fra alt annet enn faktura. Dette er Kenneth Engebretsen, «Norges eneste ekte rapper» ifølge NATT&DAGs egen musikkredaktør, som drar en story om å ringe en festivalpromotør. Vi sitter krøket i en personbil på vei til Skien for urfremførelsen av Engebretsens nye album, på den knøttlille sjappa Folque. «Selve» lanseringen skjer på by:Larm samme dag som denne avisen lanseres. Med i bilen er DJ Taus og nasjonalskatten Martin «Hele Fitta» Bjørnersen, kollektivt kjent som produksjonsduoen khat/hashish. Taus kjører bilen, Fitta sitter i passasjersetet. Engebretsen skriver kun med store bokstaver. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.