Foto: Christian Belgaux

Drabanten i rommet: Kenneth Engebretsen er Norges eneste ekte rapper

– DU ER IKKE den første som skylder meg penger. Jeg kommer fra alt annet enn faktura. Dette er Kenneth Engebretsen, «Norges eneste ekte rapper» ifølge NATT&DAGs egen musikkredaktør, som drar en story om å ringe en festivalpromotør. Vi sitter krøket i en personbil på vei til Skien for urfremførelsen av Engebretsens nye album, på den knøttlille sjappa Folque. «Selve» lanseringen skjer på by:Larm samme dag som denne avisen lanseres. Med i bilen er DJ Taus og nasjonalskatten Martin «Hele Fitta» Bjørnersen, kollektivt kjent som produksjonsduoen khat/hashish. Taus kjører bilen, Fitta sitter i passasjersetet. Engebretsen skriver kun med store bokstaver. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X