Womanizer Liberty er en perfekt måte å komme på

//SPONSET INNHOLD FRA KONDOMERIET//

Den siste tiden har vist at man kan ta fra oss utepilsen, samholdet, utelivet og den økonomiske stabiliteten. Men man kan ikke ta fra oss seksualdriften, og enda viktigere, mulighetene til å gjøre noe med det.

HER OM DAGEN mottok jeg en Womanizer Liberty, med instrukser om å bruke den og skrive om opplevelsen. Dette høres ut som en sex-thriller, og det er ikke så langt fra sannheten. Det er journalistikkens svar på en sex-thriller. Det er sponsa innhold, og jeg har godtatt alle vilkår.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om sex og rimming under koronakrisen 

Jeg fikk en Womanizer Liberty med trendy og influenservennlig slangeskinnsmønster. Først minnet den meg på noen bukser jeg har, og deretter tenkte jeg at den har en utforming som gjør den velegnet for den som er distré: den har lite ved seg som får en til å tenke på fallos, og alle slipper våte tanker om den tilfeldigvis skulle ligge bortglemt på stuebordet. Den kan enkelt passere som kunst. I likhet med alt annet.

WOMANIZER LIBERTY bruker trykkbølger for å stimulere klitoris, og av svorne tilhengere har jeg hørt at orgasmene man får med Womanizer skal være annerledes enn med en klassisk vibrator, fingre eller dårlige partnere. Det gjenstår å se.

Jeg er et typisk tilfelle av min generasjon: jeg disponerer et lite rom, i en liten leilighet, i en stor by og jeg er omringet av idioter. Siden jeg ikke ønsker å innlemmes i noen av deres sexliv, ønsker jeg også å ha mitt i fred. Jeg trekker meg inn på mine private, overprisede seks kvadratmeter, og trekker spent av meg buksene.

LES OGSÅ: Vi møttes i parken, drakk øl og tok kola til 7 neste morgen 

Å BEGYNNE rolig og øke tempo pleier å være den sikreste veien for home-run. For min del var det roligste tempoet akkurat litt for rolig; Jeg begynte å tenke på hvordan jeg skulle pusse opp øya mi i Animal Crossing. Det kunne sikkert (som med så mange andre av mine problemer) vært løst med porno, for å minne en på at man faktisk prøver å oppnå noe her, men jeg vil at denne opplevelsen kun skal dreie seg om Womanizeren og meg.

Å bringe et nytt sexleketøy inn i kollektivet er risky, for man vet aldri hvor høylytt den er. I verste fall begynner romkameratene å få bange anelser om at én av kollektivets medlemmer koser seg ekstra mye. Og når dét først er en tanke som har slått rot i bevisstheten, er det beint fram umulig å komme. Men Womanizeren viser seg å være trygg og kollektiv-vennlig; jeg tenkte ikke på romkameratene mine én eneste gang. Bortsett fra han kjekke. Neida.

Womanizeren er utstyrt med en hette som skal «suge» inn klitoris, og den var akkurat litt for stor for min. Dette førte til noen mislykkede forsøk på å, ja, suge inn klitorisen, noe som skapte litt støy. Etter hvert fant jeg ut av hvordan jeg kunne plassere den på best mulig måte, og derfra var det smooth sailing.

LES OGSÅ: Leïla Slimanis «I udyrets hage» maler et bilde av en sexavhengigs ensformige sinn

Etter hvert som jeg skrudde opp tempoet begynte det bygge seg opp til å bli noe. Og så bygget det seg opp mot noe som var vanskelig å holde tilbake. Alle som har hatt en orgasme vet hvordan det føles: det er utelukkende digg. Men det finnes forskjell på orgasmer: man har korte, vanlige og lange, intense. Womanizeren kneiser et sted mellom vanlig og lange, intense. Den stimulerer klitoris på en annen måte enn andre sexleketøy og gjør at man sitter igjen med en varm følelse lenge etterpå. Noen ganger kan jeg få lyst til å ta en runde til, men følelsen etter å ha brukt Womanizeren var tilfredsstillende. Dette er en perfekt måte å komme på without getting your hands dirty.

Ved bruk nummer to fant jeg ut at den er vanntett, noe som ikke er å forakte i disse hjemmekontor-tider, hvor man gjerne markerer overgangen fra jobb til ikke-jobb med å ta seg en dusj. Eller med en orgasme.

Womanizer Liberty (og mye annet!) fås kjøpt HER. Lyst på en i snakeskin? Den får du kjøpt HER

Utseende

Skulle gjerne hatt den i rosa eller lilla leopard, men jeg synes den er søt og har en praktisk reisevennlig pakning.

Orgasme

Hadde medium styrke og jeg fikk orgasme på cirka ti minutter.

Støy

Brukervennlighet