5 annonser som minner om våpenprodusenten Nammos herlig fascistiske reklame for hopplandslaget

I et fremtidig fascistisk Norge vil det være helt avgjørende å støtte opp om vinteridrett og skilandslag. Ammunisjonsprodusenten Nammo gir oss et frempek med en episk annonse for hopplandslaget, på trykk i VG 24. februar. Kommunikasjonsansvarlig i Nammo, Sissel Solum, bekrefter at dette er en ekte annonse, laget av Scootr reklamebyrå på Gjøvik i samarbeide med fotograf Jens Haugen. Nammo har lenge samarbeidet med hopplandslaget om aerodynamikk. – Før sosongstart tar vi bilder av hopplandslaget, og jobber med budskap i forhold til bildene. Målet er at det skal ønske utøverne lykke til, sier Solum. Er dere fornøyd med annonsen? – For […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X