Alt du trenger å vite om sex og rimming under korona-krisen

Her i Norge har vi ikke fått noen spesielle råd for sex mens vi sliter med COVID-19, men folkehelseinstituttet har følgende generelle råd:  Personer som bor sammen kan omgås normalt. Unngå håndhilsning, samt kyssing og klemming utenfor hjemmet. (Les alle FHIs råd her.) Vi vet at folk ofte kan finne på å miste hodet litt når de første befinner seg i seksuelle situasjoner, derfor kunne det vært fint med litt mer spesifikke råd. Da må vi se til USA. USA virker riktignok ikke å ha helt kontroll over spredningen av COVID-19, tvert imot. Ifølge worldometers.info har USA omtrent 55 000 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X