Leïla Slimanis «I udyrets hage» maler et bilde av en sexavhengigs ensformige sinn

Adèle har bare en tanke i hodet: sex. Det etablerte middelklasselivet kan ikke tilfredsstille denne pariserinnen, og utroskap etter utroskap forsvinner hun dypt ned i selvdestruksjonens grop. Hun er en absurd manifestasjon av miksen frigjort, fremmedgjort og flat. Selv har Slimani trukket paralleller mellom Adèle og tittelkarakteren i Flauberts Madame Bovary, og I udyrets hage er spekket med referanser til denne moderromanen. Er Adèle det tjueførste århundrets Emma Bovary?  FRANSK-MAROKKANSKE Leïla Slimani har utgitt tre romaner, to sakprosabøker, vunnet franske Prix Goncourt og blitt utnevnt til Emmanuel Macrons personlige representant/rådgiver for Organisation internationale de la Francophonie. Slimani har en solid […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.