Her er politirapporten om Naboens Technokjeller: «Flere hadde unaturlige kjevebevegelser»

Klubbkonseptet Naboens Technokjeller (NTK) har jevnlig funnet sted i kjelleren på utestedet Naboens ved Birkelunden. Etter at en sivil patrulje var innom 17. mars, har politiet satt en stopper for arrangementet. Flere av NTKs gjester er opprørt, og mener at politiet driver en heksejakt på steder som spiller techno. De synes politiet har en forutinntatt holdning om at techno er lik rus. Bakgrunn: Technosted stengt: – Politiet tenker «drugs» med en gang de ser laser NATT&DAG har fått innsyn i politirapporten fra kvelden 17. mars, og i denne fremgår det at det ble «røket cannabis i køen» og at det fløt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.