Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Torgny Amdam

 Du har vært skater, punker, kunstner, buddhist … – Hare Krishna protegé!  Ja, whatever.  Du har inntatt mange roller. Hvem er du egentlig, Torgny Amdam? – Haha! Skal jeg prøve å være morsom nå, eller?  Gråter du bak klovnemasken eller skjuler du bare enda en maske? – Jeg er bare en fyr som prøver å uttrykke meg så godt jeg kan.  Har du funnet ut hva du vil uttrykke? Eller kan det hende du bytter stil igjen i morgen? – Jeg har vært den samme hele veien. Det er det samme uttrykksbehovet som ligger i bunn, sammen med en nysgjerrighet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X