Arild Rønsen

Smil & Gift møter Arild Rønsen

I anledning N&D 20-årsjubileeum i 2009 ble det trykket en best of-liste i NATT&DAGs oktoberutgivelse, hvor blant annet en tekst fra 1990s satiriske Overhørt-spalte der det sto at Arild Rønsen var horekunde, kom med. Den var basert på en forsøksvis humoristisk egenannonse for avisen Puls samme år, der Rønsen var redaktør, som fremstilte NATT&DAG-journalister som 1000-kroners horer. Etter republiseringen i 2009 saksøkte Rønsen N&D for 230 000 kroner, men tvisten ble etter sigende løst over et glass øl. Mye vitsing frem og tilbake, altså, og det hele endte opp i dette intervjuet fra desember 2009, som vi nå republiserer etter at Rønsen igjen har kommet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.