Arild Rønsen

Smil & Gift møter Arild Rønsen

I anledning N&D 20-årsjubileeum i 2009 ble det trykket en best of-liste i NATT&DAGs oktoberutgivelse, hvor blant annet en tekst fra 1990s satiriske Overhørt-spalte der det sto at Arild Rønsen var horekunde, kom med. Den var basert på en forsøksvis humoristisk egenannonse for avisen Puls samme år, der Rønsen var redaktør, som fremstilte NATT&DAG-journalister som 1000-kroners horer. Etter republiseringen i 2009 saksøkte Rønsen N&D for 230 000 kroner, men tvisten ble etter sigende løst over et glass øl. Mye vitsing frem og tilbake, altså, og det hele endte opp i dette intervjuet fra desember 2009, som vi nå republiserer etter at Rønsen igjen har kommet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X