Shitrich
Foto: Espen Cook

Shitrich: – Jeg er den beste live acten Norge har sett på mange år

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Heisann, Shitrich! Hvordan var din første gig? – På UFFA en eller annen gang før Sveinung brant ned plassen. Folk kastet klipssposer med makka opp på scenen under første låta, østsias versjon av beatnikernes gaye knipsing (knips i substantivform er ikke gay). Hvordan ser raideren din ut? – Akkurat som Action Bronson sin fra nå av. Med masse uofisielle ting under bordet, som så blir lagt oppå bordet. Rinse, repeat. Hvorfor fortjener du å vinne? – Vi fikk 8000 på Marinen til å ha allsang på «Bromstad, hæ». Jeg er den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.