ENDELIG er rumpa til Sophie Elise omtalt av BBC Pidgin

Vi har ventet på det, og nå har det skjedd. Sophie Elise har blitt den kanskje første nordmannen til å bli omtalt på BBC Pidgin – i en sak om at hun skal fjerne rumpeinnleggene sine. BBC Pidgin er en britisk nettavis for Vest-Afrika, på et blandingsspråk mellom engelsk og en rekke lokale, vestafrikanske språk. Nå er det rundt 75 millioner mennesker som bruker språket, i Nigeria, Kamerun, Ghana og Ekvatorial-Guinea. Takket være pidgin har hun nå mulighet til å kapre følgere fra Afrika! Five years ago, Sophie Elise do butt lift surgery to make her bum-bum dey bigger. Now she […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X