Milde gule multikulti: Tøyen t-bane redesignes

Det siste fra onklene Krekar og Fuggelis nabolag neppå Oslos østkant der, hvor folk er livredde for å gå i frykt for ublide møter med såkalt MULTIKULTUR, er en knallgul redesign av den ikonisk ugly lokale t-banestasjonen. Glupingene i Reiulf Ramstad Arkitekter har ikke bare latt seg forføre av gulfargen vi ellers kjenner fra t-banens såkalte third rail, men drust på ganske grundig med nettopp multikultur i illustrasjonen av sitt vinnerbidrag til det vi regner med har vært en slags akitektkonkurranse. Sjekk ut: (Faksimile: Reiulf Ramstad Arkitekter) Hard sjekkliste: * Inderdamer i inderdame-getup * En innflyttertamp fra landet med kontrabass og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X