Milde gule multikulti: Tøyen t-bane redesignes

Det siste fra onklene Krekar og Fuggelis nabolag neppå Oslos østkant der, hvor folk er livredde for å gå i frykt for ublide møter med såkalt MULTIKULTUR, er en knallgul redesign av den ikonisk ugly lokale t-banestasjonen. Glupingene i Reiulf Ramstad Arkitekter har ikke bare latt seg forføre av gulfargen vi ellers kjenner fra t-banens såkalte third rail, men drust på ganske grundig med nettopp multikultur i illustrasjonen av sitt vinnerbidrag til det vi regner med har vært en slags akitektkonkurranse. Sjekk ut: (Faksimile: Reiulf Ramstad Arkitekter) Hard sjekkliste: * Inderdamer i inderdame-getup * En innflyttertamp fra landet med kontrabass og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.