Her er årets navn i Bergen

Årets navn er NATT&DAGs hederspris for lang og tro tjeneste. I år er det leserne som har nominert kandidatene. Vi har sett etter dem som investerer tid, krefter, vilje og talent i byen sin. En som gjør byen bedre. En som ville etterlatt seg et stort, sort hull. En som bygger, brenner, bretter og bereder – foran, over, under eller bak scenen. Altfor mange av de «stille heltene» går ubemerket hen. Vi ville se dere nominere disse også. De som går stille i dørene, men alltid er der. Joar Nicolaysen Hovedgründer bak Ujevnt bar (Christies gate) og en av flere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X