LUKE 11: En ruggestein til besvær

Tusenfryd? Hunderfossen? Prekestolen? Nordlyset? Bitch please... Har du hørt om Norges NEST største ruggestein... For ja, denne ganske store steinen som hviler på ett punkt (evt to?) er en opplevelse for seg selv. Dens storebror i Sokndal er allerede godt etablert som attraksjon, og Facebook-siden til steinen på Justneshalvøya indikerer økende awareness rundt denne tjukke dumphuska. Men ruggesteinens hvite riddere må kjempe en kamp mot byråkratenes skarpe klør når steinen blir regnet som en fare for beboere i det nye boligområdet. Kan de finne en løsning? LUKE 10: Ari Behns bursdagshilsen til Moods of Norway  SISTE/OPPDATERT (JUSTNESHALVØYA): Ruggesteinen er fortsatt ruggbar

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.