Årets profet-konkurranse: Tror du dette kommer til å skje i 2018?

Gah. Etter å ha pint oss gjennom 2017 kommer det jaggu enda et år. Og DETTE året skal bli VÅRT! Vi skal trene, fokusere på skole, få god psykisk helse og legge ut kule bilder på Instagram. Eller ikke. Det nye året kommer nok til å ha store likheter med dette, noe som blant annet skyldes liknende historiske omstendigheter. Likevel er det nesten umulig å spå hva som kommer til å skje i 2018 og med hvem. Eller? NATT&DAGs spåkule består av 28 mer eller mindre troverdige scenarioer for neste år. Hvilke vil inntreffe i virkeligheten? Svar JA eller NEI […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X