Her er årets utelivstryner i Bergen

  HVA HADDE VEL Bergens uteliv vært uten disse som holder hjulene i gang? Ikke fordi de jobber der. Men fordi de er der. Hele tiden. Alltid. Til tross for sykdom eller dårlig vær. De kommer. For de skal ut. Må ut.   NATT&DAG ønsker å hedre dere. For at dere alltid er der. Fyller gulvplass. Legger igjen penger. Og aldri svikter.   Uten dere hadde utelivsbransjen gått konkurs. Så vi gjør ære på dere.   Men hvem er Bergens aller fremste utelivstryne? Stem frem vinneren!     Alisa Larsen Da BT hadde sin «unge og lovende for fremtiden»-kåring, brukte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X