NATT&DAGs spaltist tester Fleshlight Stamina Vagina: Det er ikke sex, men det ekke langt ifra

//SPONSET INNHOLD FRA KONDOMERIET//

Når jeg pakker ut den gullfargede og rosa Stamina Training Unit fra esken, som er en fleshlight på størrelse med et 0,6L ølglass, er det minner fra Norway Cup som strømmer til. Det er 2009, laget mitt blitt slått ut i 64-delsfinale, stemningen er mildt sagt laber og vi tar trikken ned til sentrum. Det er bare torsdag, rådvillheten råder, vi har enda noen dager å slå i hjel i Oslo.

Vi går oppover Karl Johan og stopper utenfor kondomeriet. I stillhet er det som at alle blir enige om at det finnes mer til livet enn fotball, og etter en runde stein-saks-papir avgjør vi at Ole må gå inn på på kondomeriet. Han kommer ut igjen med en splitter ny fleshlight, den samme sorten som jeg har i hånda i dag. Etterpå beinet vi opp til Bislett-kebab og videre til gymsalen på Helsfyr hvor vi «dusjet».

DET VAR FORRIGE GANG jeg brukte en fleshlight stamina. At den fortsatt er på markedet tyder på at det er et solid produkt. Det er mye annet jeg husker fra akkurat denne dagen. Oslos gater krydde av ungdommer, sola sto høyt og varmet den sommerbrune huden min, jeg holdt på å bli gal av å se på lettkledde jenter, hele tiden!

LES OGSÅ: NATT&DAGs sex-spaltist tester Womanizer Liberty

Da vi kom hjem, samlet vi oss på madrassen til Ole som hadde pakket ut fleshlighten, og studerte vaginaen nøye. Så løp vi i dusjen, og etter tur låste vi oss inn på toalettet, brukte den, vasket den, én etter én og ga den til nestemann i køen. Med store, døsige øyne kom vi ut fra toalettet. Dommen var klar: det var minst like deilig som sex.

«Jeg begynner med å slikke åpningen»

Det er lenge siden, mye har skjedd siden da. Blant annet har jeg hatt sex, så nå har jeg grunnlag for å sammenligne de to opplevelsene. For øyeblikket sitter jeg isolert og har ikke sett mennesker på en stund, og minnene om hvordan et annet kjønnsorgan egentlig føles, er vagere enn minnene fra Norway Cup.

JEG BEGYNNER MED å slikke åpningen og det jeg antar er klitorisen, som på ingen måte har en funksjon utenom det estetiske. Både visuelt og i berøring med tunga, roper den autentisitet, men når jeg stikker en finger inn i hullet er det lite som minner om en vagina. Det mykt, glatt og elastisk, men i overkant høy grad. Men så er det ikke tunga eller fingrene den er laget for, men kjønnsorganet. Jeg har gått rundt grøten lenge nok. 

LES OGSÅ: Vi møttes i parken, drakk øl og tok kola til 7 neste morgen 

På samme måte som at sex er spennende og følelsen ofte er uventet, blir jeg overrasket over hvor ekte det kjennes når kjønnsorganet glider inn. Er det at det er lenge siden jeg har sett mennesker? Har jeg glemt hvordan det egentlig var å gjøre «det»? Savner jeg Norway Cup, og alt av spenning, samhold, usikkerhet og hormoner det innebar? Er det at jeg har onanert så ekstremt mye siden de offentlige institusjonene stengte at jeg er lei av min egen hånd? Jeg vet ikke, men det er helt klart noe nytt, og følelsen fenger. Man får følelsen av å ha glemt at det var sånn det føltes. Var det så intenst? Men det skyldes mest sannsynlig at fleshlighten er alt for trang til å forestille noe menneskelig. En klassisk oppfatning av komfort hos gutter er gjerne at trangt er bedre enn ikke, og det kan virke som at det er det denne fleshlighten prøver å optimalisere, i stedet for å gjengi følelsen av en ekte skjede. Jeg lurer om de andre fleshlightene, «Riley Reid» eller «Mia Malkova» som også selges på kondomeriet, er annerledes, for de er vel avstøpninger av deres ekte vaginaer?

DET ER IKKE DERMED sagt at det er ubehagelig, for det er digg, ja, mistenksomt behagelig er det. Det strammer så hardt at jeg glemmer at det er jeg som yter bevegelsen, at det er meg selv som drar i trådene, litt som det gamle onaner-med-venstre-hånd- eller sitte-på-hånda-for-å-miste-følelsen-trikset, bare gang det med 100!

Kanskje likt for gutter som jenter, er at sex sjeldent svarer til forventningene, alltid dette «var det ikke noe mer?» eller «det var ok men jeg er ikke forelsket i min partner» som det også heter, men dette leketøyet lever opp til forventingene, ettersom at følelsen er mer intens enn noe annet jeg har kjent (utenom forelskelse).

LES OGSÅ: NATT&DAGS sex-spaltist tester Mer Lyst Magisk Massasjestav

Det oppstår et dilemma når jeg skriver om dette, ettersom at jeg ikke vet om jeg er aktiv eller passiv i prosessen til tilfredsstillelse. Usikkerheten vedvarer gjennom det som enten er en ut-av-meg selv-opplevelse eller et veldig enslig samleie, kanskje begge? I helhet minner opplevelsen mer om sex enn onani. Man er alene, men føler seg ikke ensom.

DET ER SOM OM man glemmer at det skal etterligne et kjønnsorgan, men på en god måte. Det er et ypperlig tilskudd til en for tiden ellers flat og innholdsløs hverdag. I en tid hvor all menneskelig samhandling er begrenset, og vi interagerer over facetime og holder oss hjemme fra begravelser, fungerer leketøyet som krydder, det bidrar utvilsomt til en rikere (les: mer sexy) hverdag. Fantasien får løpe løpsk og man glemmer seg selv, hvilket kanskje er hva man behøver akkurat nu. 

Fleshlight Stamina Vagina (og mye annet!) fås kjøpt HER

Orgasme

Utseende
Plastikken kunne gjerne vært noe mer anonym enn gull. Innmatens pastellrosa farge er smukk.

Følelse
Det er ikke sex, men det ekke langt ifra!

Støy
Grunnet mye luft, fuktighet og bevegelse blir ikke operasjonen lydløs.

Totalvurdering