3 spel du kan spele heime i karantene og isolasjon

Kva skal ein gjere når ein bare sitt heime? Spele, sjølvsagt! The Longing (Win, Mac, Linux) Dette langstrekte eventyrspelet der du trer inn i rolla som holebuande vandrande vekkjarklokke, ser ut til å vare i 400 dagar – rett nok ein augneblunk samanlikna med Ancestors: The Humankind Odyssey sine åtte millionar år – men The Longing går føre seg i sanntid. 400 dagar frå lanseringsdatoen, 5. mars, vil det longe ha vore 2021 og du treng truleg ikkje lenger ullongs. https://www.youtube.com/watch?v=wl3oHAWh8RM LES OGSÅ: I «Ancestors: The Humankind Odyssey» styrer ein ei menneskeape gjennom millionar år med evolusjon Journey to the […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.