Debatt: – Venstresiden er naive overfor politiets maktbruk på rusfeltet

I EN KOMMENTAR med tittelen «Bruk og misbruk» i onsdagens avis er redaktør i Klassekampen, Mari Skurdal, bekymret for at «Norge kan få en rusreform som gir mer rusmisbruk». Det gjør hun etter at rusreformutvalget i sin rapport har tatt til orde for avkriminalisering. Det empiriske spørsmålet Skurdal lener sin kritikk av rusreformutvalgets og «rusliberalernes» konklusjoner på, er noe hun selv anerkjenner som usikkert. Hverken hun eller jeg vet hvorvidt flere kommer til å bruke rus dersom utvalgets forslag vedtas. Sannsynligvis – om man legger rusreformutvalgets data til grunn – vil endringen være liten uansett hvilken retning den går i. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X