hov1

– Det er så uvanlig blant mainstreamartister å våge å være motstrøms

I samarbeid med Universal Music Norge inviterer N&D til GRATIS konsert med den svenske hiphop-gruppa Hov1 førstkommende onsdag på Blå. Selv om vi lever i en verden med en tiltakende, tidvis grenseløs, delingskultur og en endeløs rekke av transnasjonale relasjoner– så kan vi ikke vite ALT som foregår i Sverige, og et av sota brors mest kjente band er svært lite kjent her til lands. Hvem og hva er egentlig Hov1? Et søk på internett viser at det er snakk om fire svenske gutter i alderen 20-22: Noel Flike, Ludwig Kronstrand, Dante Lindhe og Axel Liljefors Jansson. De slapp sin første singel i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X