hov1

– Det er så uvanlig blant mainstreamartister å våge å være motstrøms

I samarbeid med Universal Music Norge inviterer N&D til GRATIS konsert med den svenske hiphop-gruppa Hov1 førstkommende onsdag på Blå. Selv om vi lever i en verden med en tiltakende, tidvis grenseløs, delingskultur og en endeløs rekke av transnasjonale relasjoner– så kan vi ikke vite ALT som foregår i Sverige, og et av sota brors mest kjente band er svært lite kjent her til lands. Hvem og hva er egentlig Hov1? Et søk på internett viser at det er snakk om fire svenske gutter i alderen 20-22: Noel Flike, Ludwig Kronstrand, Dante Lindhe og Axel Liljefors Jansson. De slapp sin første singel i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.