UG Fretty
Foto: Stig Buvarp

UG Fretty: Undergrunns underdog

Historiens første intervju med UG Fretty. 

«Hei. Får vi til en hjemme hos-reportasje hos UG Fretty?»

NATT&DAG drømmer om en eksklusiv hjemme hos-reportasje i hjemmet til den tilbakelente, sky og stille rosa karakteren i Undergrunn. Det finnes lite eller ingenting om ham på nettet, samtidig får han en mer og mer fremtredende rolle.

Hvem i all verden er han egentlig?

Det finnes vel ingen bedre måte å finne det ut på, enn å dra hjem til karen og gjøre grundige undersøkelser på hjemmebane. 

Men den gang ei: Haha, svarer UGs manager. 

«Haha, tror ikke det.»

Dagen etter befant vi oss derfor ikke hjemme hos Fretty. Neida, vi tok det heller et steg videre: NATT&DAG befant seg hjemme hos «muttern», som Fretty kaller henne. 

Vi er heldigvis ikke her alene. Fretty er også her. Han står på stuegulvet i bare bokseren. Han prøver to forskjellige bukser som nettopp kom med en budbil til Teisen. Vi skal fortsette intervjuet med UG Fretty noen hundre meter herfra, der UG-medlemmet pleide å vente på bussen.

Ved Norges største Fretex.

NATT&DAG gir deg for første gang svaret på hvem det mystiske UG-medlemmet Patrick Bakkeng er: Om det ferske trap-prosjektet han er i studio med om dagen, om å føle seg utenfor i oppveksten og hvem som kler seg best i UG. 

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.