Debatt: – Vi må tørre å snakke om Norges plass i Europa igjen

VERDEN ER dramatisk forandret siden Norge sa nei til EU-medlemskap i 1994. Den gang hadde vi uansett plass på vinnerlaget, i en verdensorden som ble formet av Vesten, og særlig av vår nærmeste allierte, USA. I dag er dette fellesskapets globale innflytelse kraftig svekket. Dette skyldes delvis at nye stormakter med et radikalt annerledes syn på verden styrker sin makt, delvis at Vesten selv er splittet. USA under Donald Trump er faktisk blitt en direkte trussel mot norske og europeiske verdier og interesser. Les også: Debatt: – Venstresiden er naive overfor politiets maktbruk på rusfeltet Utviklingen setter det europeiske felleskapet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X