Debatt: – Vi må tørre å snakke om Norges plass i Europa igjen

VERDEN ER dramatisk forandret siden Norge sa nei til EU-medlemskap i 1994. Den gang hadde vi uansett plass på vinnerlaget, i en verdensorden som ble formet av Vesten, og særlig av vår nærmeste allierte, USA. I dag er dette fellesskapets globale innflytelse kraftig svekket. Dette skyldes delvis at nye stormakter med et radikalt annerledes syn på verden styrker sin makt, delvis at Vesten selv er splittet. USA under Donald Trump er faktisk blitt en direkte trussel mot norske og europeiske verdier og interesser. Les også: Debatt: – Venstresiden er naive overfor politiets maktbruk på rusfeltet Utviklingen setter det europeiske felleskapet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.