SPILLELISTE: Lil Halima, Hester V75, Isah, Lassen, Fay Wildhagen, Molly Brazy, Kelela +++++

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg! Les også: Instagram-konto blander norske nudes med matvarer Kelela – LMK (What’s Really Good Remix) (ft. Princess Nokia, Junglepussy, cupcakKe, Ms. Boogie)  I en usikker verden er det tryggest å bygge videre på det man allerede […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.