Kontrolleres Cezinando, Julie Bergan og Marcus & Martinus av CIA og Illuminati?

På bloggen Eksponert kommer bloggeren som kaller seg Bud Bringeren med eksplosive avsløringer om norske kjendiser. Han hevder blant annet at Cezinando får omfattende hjelp fra Illuminati, og at han ønsker å leve evig. I tillegg påstår han at den ekte Thomas Seltzer er død og erstattet av en klone, og at Marcus og Martinus er én person. Bud Bringeren ønsker ikke å avsløre sitt eget navn. Vi stilte han noen spørsmål for å se om han bare tuller, eller om han faktisk mener det han skriver. Hvem er du? – Jeg er en mann i 20-årene. Jeg er forsker, analytiker, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X