Kontrolleres Cezinando, Julie Bergan og Marcus & Martinus av CIA og Illuminati?

Vi bare stiller spørsmål. Mannen bak Norges råeste konspirasjonsblogg, «Eksponert», svarer.
b
a

På bloggen Eksponert kommer bloggeren som kaller seg Bud Bringeren med eksplosive avsløringer om norske kjendiser. Han hevder blant annet at Cezinando får omfattende hjelp fra Illuminati, og at han ønsker å leve evig. I tillegg påstår han at den ekte Thomas Seltzer er død og erstattet av en klone, og at Marcus og Martinus er én person.

Bud Bringeren ønsker ikke å avsløre sitt eget navn. Vi stilte han noen spørsmål for å se om han bare tuller, eller om han faktisk mener det han skriver.

Hvem er du?
– Jeg er en mann i 20-årene. Jeg er forsker, analytiker, idealist og aktivist

Hva gjorde at du innså at Cezinando har en forbindelse til Illuminati?
– Jeg oppdaget han etter suksessen med «Håper du har plass». Jeg merket med en gang at ikke alt var som det skal. Jeg la merke til mye symbolikk med en gang og tekster som lett kunne tolkes opp imot satanismen.

– For folk med IQ på 110 + så er det lett å se sammenhenger og bygge en forståelse for hvordan ting henger sammen og hvilken retning vi beveger oss i. Leser en vanlig person tekstene til Cezinando så vil personen mest sannsynlig ikke se noe rart. Det er litt av grunnen til at jeg skriver denne bloggen, Jeg vil åpne øynene til mannen i gata.

Hva tror du Cezinando ønsker?
– Akkurat slik det er nå så tror jeg at Cezinando er så dypt inn og så sterkt påvirket av MK-ultra (Et hemmelig CIA-prosjekt som eksperimenterte på mennesker frem til 70-tallet. journ.anm.) at han ikke føler noe særlig. Han går på autopilot som en robot. Jeg tror han gikk med på dette fordi han ønsket suksess og var gjennomsyret av egoisme og narsissisme. Cezinando ønsket å bli udødeliggjort og han ønsket en livssituasjon hvor han lett kunne lure unge kvinner til sex. Hvis han har noen som helst følelser igjen så tror jeg at han angrer dypt på valget han tok. Noe jeg også påpeker i min analyse av han,Hva anbefaler du folk å gjøre med denne informasjonen?
– Jeg anbefaler folk å gå enda dypere inn på temaet. Det finnes masse informasjon på internett og bruke denne kunnskapen til å vekke enda flere. Boikott av disse artistene er selvfølgelig også noe jeg ønsker. Man vil ikke at sine barn skal lytte til denne type musikk.

Les også: – Norge bør masseimportere jøder, så de kan virke sin jødiske magi i det skjulte

Du sier om tekstlinja «Eplet faller ikke langt fra stammen» fra Heia meg er en klar referanse til bibelen der Adam ble lurt av slangen til å ta en bit av eplet fra. Det er FAKTISK IKKE sant. Det står ingenting om et eple i den bibelske historien. Hva tenker du om det?
– Det har du rett i. Men de fleste malerier av syndefallet viser et eple. Poenget er at det vokste på et tre og det var spiselig. Cezinando tenkte på dette da han skrev teksten. Det er klinkende klart.

(Cezinando svarte ikke da vi spurte han om han var under kontroll av Illuminati eller MK-Ultra, eller om han ønsker å leve evig)

Du har også skrevet om at Julie Bergan kontrolleres av Illuminati, at Thomas Seltzer er en klone og at «Astrid S blant annet er sterkt knyttet opp imot myten om Atlantis». Hva mener du med det?
– Har skrevet mye om dette på bloggen. Så bare å lese der. Etter mer forskning på Astrid S så har jeg kommet frem til at hun ikke kan knyttes sterkt til myten om Atlantis. Men noe. Jeg jobber for tiden med en artikkel om hvorfor Marcus og Martinus er 2 og ikke 1. Jeg tror det er fordi de skal representere tvillingsøylene Joachim og Boaz. Dette er to søyler som beskytter Kong Salomons tempel og man kan på mange måter si at Astrid S er Kong Salomon bare snudd på hodet. M&M åpnet døren for Astrid S. Vil gå dypt inn på dette på bloggen. Men M&M vant MGPjr i 2012. Astrid S ble kjent gjennom idol i 2013.

(I en kommentar til NATT&DAG sier Thomas Seltzer at han av ZOG (Zionist Occupation Government) ikke får lov til å uttale seg om saken)

Du sier også at det er mye som tyder på at Julie Bergan holder på å klare å bryte ut av Illuminati. Kan du fortelle mer om det? Og hva kan vi gjøre for å hjelpe Julie?
– Jeg vet ikke om hun er på vei til å klare å bryte seg ut, men det er tydelig gjennom flere av hennes tekster at hun roper etter hjelp. I teksten til Incapable så står det «Your Hands on my skin, but I can’t feel a thing, wish I could let you in» Hun vil slippe lyset inn i seg, hun vil få tilbake sin sjel. Men hun klarer det ikke. Videre synger hun «Poison is taking over me, and baby I can’t breathe» Her referer hun tydelig til at hun er under MK-ultra og at den giften som illuminati er kveler henne. Hun vil ut av dette, men det er nesten umulig.

– 
Det vi som folk kan gjøre for å hjelpe Julie er definitivt å spre budskapet, boikotte musikken og strekke ut en hånd. Vi har ikke lenger mulighet til å lukke øynene våre for dette.

(Manageren til Julie Bergan svarte ikke da vi  spurte henne om hvorvidt Bergan holdt på å bryte ut fra Illuminati eller ikke)Er det så farlig at Illuminati styrer verden? Det går jo egentlig veldig bra med verden nå? Fattigdom går drastisk nedover, det er færre kriger og drap enn noen gang. Bør vi ikke gi Illuminati MER makt?
– Illuminati har alltid levd etter det Latinske utrykket «Ordo ab chao» (orden ut av kaos). Alle store kriger har vært planlagt i lang tid og de har brukt dette kaoset til å få enda mer kontroll og gi oss en falsk trygghet. Den nye verdensordningen sitt ultimate mål er å drepe ca. 85 % av befolkningen ved bruk av såkalte FEMA-camps. Dette vil da gi dem total kontroll på de resterende 15 %, og man vil da være slave for Illuminati. Dette snakker blant annet Bill Gates åpent om.

Les også: Eksklusivt intervju med en Illuminati-øgle: – Vi får masse støtte av Fritt Ord

Lucifer, babylonske guder, illuminati og frimurerlosjen nevnes ofte som noen bakmennene til disse store artistene. For oss som bruker mye tid på sosiale medier, fest, karriere, gode karakterer og/eller trening og bare har tid til å bekymre oss for en av disse, hvem bør vi fokusere på?
– De henger alle sammen. Jeg vil ikke gå inn på om Lucifer, Babylonske guder osv. faktisk eksisterer. Men Illuminati tror at de eksisterer og det er nok til at de får kraft av det og ved bruk av disse entitetene som metaforer så spres deres budskap. Det jeg vet er at det finnes ondskap og det finnes godhet. Jeg har selv vært i kontakt med både gode og onde entiteter.

– 
Så jeg vil si, fokuser på det gode og ikke det onde. Det onde er det dere burde bekymre dere for.Er det noen som selger sjelen sin til Lucifer eller blir med i Illuminati som ikke får suksess?
– Det er vanskelig å svare på, men jeg vil tro det. Det er i hvert fall mange som bare får suksess i korte perioder for så å bli byttet ut. F.eks. Nelly og Ja Rule. Sjelen deres er dog fortsatt borte og de blir aldri seg selv igjen.

Les også:  Det store Cezinando-intervjuet: – Jeg vil jo bli størst

Hvilke norske artister vet man med sikkerhet ikke har fått noe drahjelp fra djevelen eller Illuminati?
– Det er nok noen. Jeg har ikke forsket på alle. Men en av dem jeg har forsket på som jeg vet at takket nei til dette er Diaz. Han forlot musikkindustrien når han var høyt oppe i det fordi han ikke kunne selge sin sjel. Han skal være veldig glad han slapp ut av industrien i live.

(Vi spurte Diaz om hvorvidt han takket nei til å selge sjelen sin til Luficer elller Illuminati, men fikk ikke svar)

Hvis man har ambisiøse barn, hvordan sørger man for at de ikke selger sjelen sin til Lucifer for suksess?
– Gi dine barn gode holdninger og vær varsom på kjennetegn som kan tyde på at de har vært igjennom ritualer og/eller har blitt utsatt for MK-ultra. Merker du at ditt barn utvikler humørsvingninger, aggressivitet eller sløvhet, store problemer med å stå opp om morgenen så kan det være lurt å være på vakt.Og ellers da? Noe mer du vil si?
– For de som er skeptiske til dette. Forklar meg hvorfor Lucifer gjemmer seg så tydelig på coveret til Incapable-singelen. Hvorfor – om det ikke er noe i dette? Det er også viktig å påpeke at kloning er svært vanlig i musikkindustrien. Denne uken har både Kidbuu og Trippie Redd innrømmet at de er kloner.

Har du noen spørsmål til oss i NATT&DAG?
– Jeg har lite erfaring med deres avis. Men at dere lar en dissident som meg komme til orde vitner om at dere enda ikke er nikkedukker for den nye verdensordningen