Anmeldelse: «Vin og rap» er lyden av 2018

Når Oslo Records fredag slipper samlealbumet Vin og rap er det en begivenhet. Ikke fordi det skal bli spennende å endelig høre låtene på albumet. For et overveldende antall av låtene har blitt sluppet som singler allerede. Det er en annen dynamikk som er i spill. Bokstavelig talt ALLE de ti låtene som har dukket på strømmetjenestene siden Larsivelis «Baby» ble sluppet som første singel 13. april, er kjempegode låter. Så når albumet endelig kommer er det en begivenhet i den forstand at nå skjer det endelig. For ved å slippe kruttsterke singler hver fredag i over en måned har Oslo Records sørget […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.