Anmeldelse: «Vin og rap» er lyden av 2018

Når Oslo Records fredag slipper samlealbumet Vin og rap er det en begivenhet. Ikke fordi det skal bli spennende å endelig høre låtene på albumet. For et overveldende antall av låtene har blitt sluppet som singler allerede. Det er en annen dynamikk som er i spill. Bokstavelig talt ALLE de ti låtene som har dukket på strømmetjenestene siden Larsivelis «Baby» ble sluppet som første singel 13. april, er kjempegode låter. Så når albumet endelig kommer er det en begivenhet i den forstand at nå skjer det endelig. For ved å slippe kruttsterke singler hver fredag i over en måned har Oslo Records sørget […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X