Bøker & Børst: – Mer innhold, mindre fasade

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets utested her. Tom H. Brekke fraBøker & Børst: Hvorfor er dere nominert til årets utested? – Kombinasjonen av kaffebar, pub med bredt utvalg håndverksbrygg, kulturprofil,  hyggelig personale, lange åpningstider og generelt god og avslappet stemning. Beskriv en perfekt kveld hos dere, fra åpning til stengetid. – Vi åpner kl. 10.00 hver dag, så «kvelden» starter gjerne med en cappucino og en croissant, og å ta i mot dagens første stamgjester. Den fortsetter med å sette frem hjemmelaget kake til lunsj, lage noen liter med byens beste varme sjokolade, få på plass ukens […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.