LUKE 7: Moped Memes’ burning scooter video!

Moped Memes var en side dedikert til de som simpelthen elsket å ri trimma jernhest. De gjorde honnør til tenåringenes kuleste fremkomstmiddel med den typen innhold ungdom er best til å produsere: memes. LUKE 6: Vi Liker Ikke Skolen Innholdet deres er vanskelig å skille fra andre ironiske meme-sider som fikk oppmerksomhet i den samme perioden, men Moped Memes var langt fra ironiske. Misnøyen de motorglade ungdommene uttrykte var ekte. Misnøyen mot politiet, vinterens glatte veier, Norge generelt... Men det mest ekte av alt: Hatet for scootere. Hatet gikk til slutt så langt at de lovet å herpe en scooter. Og som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X