«Blow Job på Musikkens Dag 1992» er noe så sjeldent som en helt perfekt video

Bandet er Blow Job, året er 1992, dagen er Musikkens. Dette er en video uten et eneste øyeblikk som ikke tilføyer noe, med en endeløs gullgruve av detaljer å henge seg opp i. Legg merke til den heftige filtersiggingen og bælmingen av Solo på glassflaske helt i begynnelsen. Merk hvor sinnsykt lenge konferansieren snakker, hvor komplett tafatt hver eneste en av vitsene hans er, tenk deg hvordan resten av dagen har vært når han alluderer til «Drammen, denne vanvittig vakre byen som jeg prøvde å fortelle dere om istad». Øv inn en imitasjon av måten han roper «BLOWJOOOOBøøh». Etter konferansieren […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X