«Blow Job på Musikkens Dag 1992» er noe så sjeldent som en helt perfekt video

Bandet er Blow Job, året er 1992, dagen er Musikkens. Dette er en video uten et eneste øyeblikk som ikke tilføyer noe, med en endeløs gullgruve av detaljer å henge seg opp i. Legg merke til den heftige filtersiggingen og bælmingen av Solo på glassflaske helt i begynnelsen. Merk hvor sinnsykt lenge konferansieren snakker, hvor komplett tafatt hver eneste en av vitsene hans er, tenk deg hvordan resten av dagen har vært når han alluderer til «Drammen, denne vanvittig vakre byen som jeg prøvde å fortelle dere om istad». Øv inn en imitasjon av måten han roper «BLOWJOOOOBøøh». Etter konferansieren […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.