julebruskongen

LUKE 19: Julebruskongen kjøper inn 705 liter julebrus

I dag har VG-saken om Julebruskongen 12-årsjubileum! Innslaget fra 2005 ble en karriereboost for det VG-journalisten kaller «den ubestridte Julebruskongen» Egil Fredriksen i Drammen, som «heller i seg 2 liter julebrus hver eneste dag», og som hadde kjøpt inn hele 705 liter for å ikke gå tom på en stund. Merk for øvrig VG-journalistens bruk av ordet «heller», i motsetning til mer nøkterne «drikker» eller «får i seg». Presist! Julebrus-berømmelsen peaket trolig i 2008, da Fredriksen lagde en VGTV-julekalender hvor han reiste til USA og søkte pass i SWAT-kostyme, men for oss er det det første klippet fra «kjelleren til sjølveste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X