julebruskongen

LUKE 19: Julebruskongen kjøper inn 705 liter julebrus

I dag har VG-saken om Julebruskongen 12-årsjubileum! Innslaget fra 2005 ble en karriereboost for det VG-journalisten kaller «den ubestridte Julebruskongen» Egil Fredriksen i Drammen, som «heller i seg 2 liter julebrus hver eneste dag», og som hadde kjøpt inn hele 705 liter for å ikke gå tom på en stund. Merk for øvrig VG-journalistens bruk av ordet «heller», i motsetning til mer nøkterne «drikker» eller «får i seg». Presist! Julebrus-berømmelsen peaket trolig i 2008, da Fredriksen lagde en VGTV-julekalender hvor han reiste til USA og søkte pass i SWAT-kostyme, men for oss er det det første klippet fra «kjelleren til sjølveste […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.