LUKE 18: Hans Bauges Hvalfangst

NATT&DAG gir deg en norsk YouTube-skatt hver dag fram mot jul.

b
a

NRK har fått skarp kritikk for valgdekningen sin, da deres inkluderingsprosjekt rettet mot de unge og slappe inneholdt litt for få nei-personer. De skulle sett til hvordan TV2 spicet opp programmene sine på 90-tallet.

Fra Wikipedia om debattprogrammet Lønning og Staff: «En tredjeperson som var med var Hans Bauge, som hadde en fast gjesterolle som publikummer der han skulle fungere som «mannen i gata». Han hadde en spesiell fremtoning med utspill og kommentarer som oftest var preget av knyttede never og raseri.»

Hans Bauge var lenge aktiv i Demokratene, og er nå i følge Facebook en ivrig tilhenger av Trump og Putin, samt kritisk til chemtrails.

LUKE 17: Martin Schanche slår AUFer

I en kommentar reflekterer han over sitt gamle jeg:

«Joda det jeg gjorde den gangen, var ikke noe annet enn å kritisere det som var galt i Norge og det vr mye. Jeg gjorde dety på en humoristisk måte, som skulle huskes. Jeg er bare overrasket at dere har husket det så lenge, så da fortsetter dere vel å huske det i de närmeste 1000 år om denne jammerplaneten varer så lenge. Jeg savner det å underholde folk, men norsk TV turte ikke mer, jeg var vel for farlig.»

Måtte vi huske ham i de närmeste 1000 år!