LUKE 18: Hans Bauges Hvalfangst

NRK har fått skarp kritikk for valgdekningen sin, da deres inkluderingsprosjekt rettet mot de unge og slappe inneholdt litt for få nei-personer. De skulle sett til hvordan TV2 spicet opp programmene sine på 90-tallet. Fra Wikipedia om debattprogrammet Lønning og Staff: «En tredjeperson som var med var Hans Bauge, som hadde en fast gjesterolle som publikummer der han skulle fungere som «mannen i gata». Han hadde en spesiell fremtoning med utspill og kommentarer som oftest var preget av knyttede never og raseri.» Hans Bauge var lenge aktiv i Demokratene, og er nå i følge Facebook en ivrig tilhenger av Trump og Putin, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X