LUKE 13: Tove Paule prøvde en holocoaster i Toronto

Da politiker Tove Paule skulle fortelle om den vanskelige tiden valgte hun å ty til en noe spesiell allegori. Vi respekterer at hun tilsynelatende innser hva hun har sagt, men gir faen og gønner på. Alle kan begå en aldri så liten freudiansk kickflip. Ned med ordpolitiet! LUKE 12: Tande-P prøver å forklare internett med en rap på NRK i 1994

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X