sturla hausgjerd

– De av oss med rusavhengighet godtar ikke lenger å leve som annenrangs borgere

Kjære Bent Høie, gratulerer med valget! Jeg stemte ikke på deg, av den enkle grunn at jeg ikke ønsker at FrP skal være med å styre landet. Men jeg har tro på at Norge er et robust demokrati som kan takle fire år med en potensiell justisminister som vil innføre kjemisk kastrering av og fotlenke på mulige seksualforbrytere, for å nevne noen av hjertesakene til ditt samarbeidsparti. Det jeg derimot IKKE kommer til å takle er om du ikke innfrir på de løftene du har gitt meg og oss som rusavhengige siden vi begynte vår felles reise mot en rusreform via […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X