Strømmetjenesten FilmStruck redder internett – og ødelegger «chill»-delen av daten

Hvis det er som Jean-Luc Godard sier, at filmen er død, så er strømmetjenesten FilmStruck et slags himmelen på jord for de cinefile. FilmStruck er et ambisiøst tilbud til filmelskere, eller folk som ønsker å bli mer dannet innen film. Katalogen deres består ev et eklektisk utvalg, med alt fra de filmhistoriske mesterverkene, til hard-to-get kuriositeter, kultklassikere og indie-perler. Tjenesten springer ut av et samarbeid mellom filmkanalen Turner Classic Movies og det særdeles respekterte distribusjonsselskapet Criterion Collection, som renoverer klassikere fra de originale råteipene: Scanner, mastrer og til og med klipper på nytt, på hundredelen sånn det ble gjort i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.