Kommentar: – Aftenposten driver farlig dobbeltkommunikasjon

På forsiden av Aftenpostens nettutgave har du de siste to ukene kunnet «gjette hvilke brødskiver som er kaloribomber» (obs! Spoiler alert: hold deg unna den italienske salaten ;-). Du har kunnet sjekke «hvor mye du kan spise for å få i deg 200 kalorier» og dessuten blitt fortalt en gang for alle at en gulrotkake «gir deg ni ganger så mange kalorier som gulroten». Disse sakene publiseres samtidig som at Aftenpostens debattside for unge Si-D spiller en viktig rolle i debatten om kroppspress. Har Aftenposten tatt en seriøs vurdering på hva slags totrynet signaleffekt de sender sine lesere, og særlig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.