BILDESERIE: Interiørbilder fra Luksusfellen gir en deprimerende innsikt inn i den norske folkesjelen

Hvis du (som jeg) de siste par årene har sett litt for mye på Luksusfellen har du sikkert observert med ditt skarpe blikk at det er en viss homogenitet i debitorenes interiørpreferanser. Som om det skulle ha bodd en alzheimerspasient i hvert eneste gjeldstyngede hjem finnes det i 55.5% (langt over landsgjennomsnittet) av de siste tre sesongers episoder pappbokstaver som bekrefter at, jo, det er her ditt HOME er og det er her din FAMILY bor. Dette stiller igjen spørsmålet som rir korrelasjonsforskningen som en mare: Hva kom først? Er det gjeldsproblemer som forårsaker pappbokstaver eller er det pappbokstavene som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.