N&D møter Kristofer Hivju

VI HAR ALLEhørt om den store vikingkongen Olav Haraldson, Norgesstørste helgen som falt på Stiklestad i 1030 og ble kåret til helgen bare ettår etter hans dødsfall. Trondheim by er nå godt i gang med å feireOlavsfestdagene, en festival som kan tilby det aller meste. Men det er Olav denhellige som er hovedpersonen, og på festivalens siste dag kan du sefamilieforestillingen “Olav – fra hat til håp”, hvor blant annetHollywood- og Game of Thrones-aktuelle Kristofer Hivju spiller vikingkongen.N&D møtte Hildegunn Eggen som er forteller, Rolf Baltzersen fraTrondheimsolistene som står for musikken – og Kristofer Hivju.Familieforestillingensom har et så passende navn, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X