Jeg danset. Jeg ble sint.

FAR, FAR AWAY30. – 31. august kl.19.00 og 1. september kl. 20.30. Korskirken. Dans.Far, far away er et dansekunstverk/performance av og med danser og performancekunstnerKristine Nilsen Oma. Hun forteller at hun ønsker ågi en innsikt i hvordan det er å vokse opp med en narkoman far. Gjennomimprovisasjon utviklet hun en ide som hun kunne ta tak i både kunstnerisk ogpersonlig. Etter tre år med mye motstandi seg selv på grunn av den dystre tematikken, er hun nå klar for å vise frem prosjektet.Hun forklarer at humor har vært en viktig del av prosessen.– Det er ingenting jeg liker bedre enn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X