Smilegubben gir bort: 4 billetter til Eddie Griffin på Folketeatret!

Fredag 23. august kommer Eddie Griffin til Folketeatret! Vi har holdt av to par stoler, som fire heldige NATT&DAG-lesere kommer til å falle av severale ganger. Griffin er nemlig rangert som en av Comedy Centrals topp 100 beste stand-up'ere “of all time", og med sitt nye show “HILARIOUS” er det ingen tvil om at det blir gøy.Alt du trenger å gjøre er å sende en mail med din morsomste vits til danby@nattogdag.no! Merk mailen “Eddie Griffin”. Vinnerne blir kontaktet per mail innen 5. august.23. august kl. 21:00 på Folketeatret. Aldersgrense 18 år og billetter er ellers til salgs på billettservice.no, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X