Onkel Vanja på Nationaltheatret

Vi burde nok ha omtalt denne for lenge siden, men scenekunstguiden er så liten, og Oslo-scenene så (relativt) mange. Men det fine med Nationaltheatrets storsatsninger er jo at de bare går og går, og Onkel Vanja er slettes intet unntak. Helt frem til 21. juni er det fremdeles mulig å få med seg Liv Ullmanns oppsetning av Tsjekhovs klassiker. En av hans klassikere som (som vanlig) portretterer mennesker som strever med å akseptere et liv som på ingen måte ble slik de drømte om, hvor ønsket om å bli sett fort kan overskygge evnen til å se sine medmennesker. Forestillingen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X