Med skråblikk på folkesjela

Det finnes angivelig et knippe av våre lesere som ikke har noen planer for nasjonaldagen. Som ikke har planer om noen 17. mai-frokost, noen 17. mai-lunsj, 17. mai-middag eller 17. mai-fest. Denne lille minoritetsgruppen har dermed ingen unnskyldning for å ikke få med seg ekstraforestillingen av Herborg Kråkeviks elleville komedie Kjære landsmenn. Forestillingen, hvor Kråkevik “med song, humor, skarrande R-ar og mykje varme formidlar sitt skråblikk på den norske folkesjela”, har vunnet Komiprisen for Årets beste sceneforestilling og Årets nummer i 2011. Og skulle du være redd for å få helt lættis, fortvil ikke. For Det norske teatret kan informere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X