Med skråblikk på folkesjela

b
a

Det finnes angivelig et knippe av våre lesere som ikke har noen planer for nasjonaldagen. Som ikke har planer om noen 17. mai-frokost, noen 17. mai-lunsj, 17. mai-middag eller 17. mai-fest. Denne lille minoritetsgruppen har dermed ingen unnskyldning for å ikke få med seg ekstraforestillingen av Herborg Kråkeviks elleville komedie Kjære landsmenn. Forestillingen, hvor Kråkevik “med song, humor, skarrande R-ar og mykje varme formidlar sitt skråblikk på den norske folkesjela”, har vunnet Komiprisen for Årets beste sceneforestilling og Årets nummer i 2011. Og skulle du være redd for å få helt lættis, fortvil ikke. For Det norske teatret kan informere om at: “Her er det lov å falle i stavar over norske klassikarar slik du aldri har høyrt dei før, eller le av norske dialektar, norske særingar – og av Herborg!” Jess.

Forestillingene går i kveld og på selveste nasjonaldagen. Finn ut mer her:10. og 17. mai http://www.detnorsketeatret.no/index.php?option=com_play&view=play&playid=14