Corny generøst og dødelig seriøst

Noen kjenner henne kanskje fra performanceteaterduoen Sons Of Liberty, de aller fleste gjør ikke det – og det er ikke så rart det heller. Lisa Lie er oppvokst i Trondheim, er kunstner og forfatter og aktuell med forestillingen Blue Motell på Black Box teater. Lie har selv beskrevet forestillingene sine som “corny sjenerøse og dødelig seriøse”, og i denne omgangen er det visstnok det abstrakte og irrasjonelle som skal tas på dødelig alvor. Kort fortalt er Blue Motell et sted ved verdens ende som tiltrekker seg drømmende skapninger fra alle mulige verdener og dimensjoner: tegneseriefigurer og eventyrkarakterer møter filosofer og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X