Corny generøst og dødelig seriøst

b
a

Noen kjenner henne kanskje fra performanceteaterduoen Sons Of Liberty, de aller fleste gjør ikke det – og det er ikke så rart det heller. Lisa Lie er oppvokst i Trondheim, er kunstner og forfatter og aktuell med forestillingen Blue Motell på Black Box teater. Lie har selv beskrevet forestillingene sine som “corny sjenerøse og dødelig seriøse”, og i denne omgangen er det visstnok det abstrakte og irrasjonelle som skal tas på dødelig alvor. Kort fortalt er Blue Motell et sted ved verdens ende som tiltrekker seg drømmende skapninger fra alle mulige verdener og dimensjoner: tegneseriefigurer og eventyrkarakterer møter filosofer og seriemordere. Når forestillingen inntar Black Box teaters Store scene gjøres det angivelig til et åsted (sic!) der alt er livsviktig hele tiden (sic! igjen). Og på presseskrivets vante vis presiseres det selvfølgelig at “energiutvekslingen i det skjøre forholdet mellom publikum og aktør forsterkes”.

Den første forestillingen går i kveld, men du har sjansen til og med søndag 26. mai. Finn ut mer her:http://www.blackbox.no/content/titlePresentation.php?tid=2194