Antiteateret har laget bra scenekunst, ja, årets beste faktisk

Nå går det i alle fall bra! Antiteateret tok med seg prisen for årets beste scenekunst, hjem.

b
a

Lørdag 3. februar arrangerte NATT&DAG nok en gang Osloprisen, med artister og band som Beglomeg, 612, Sandra Kolstad, WHALESHARKATTACKS, Madi Banja, Rytmeklubben, Great News og Spilt Melk, og ikke minst fornøyde prisvinnere.

En av de prisvinnerne var vinneren av Osloprisen for Årets scenekunst:

«Det går bra» av Antiteateret!

Antiteateret har på sett og vis erobret en tom spot 
i scenekunst-Oslo ved å insistere på å lage forestillinger for de som ellers ikke ville gått på teater. Således har de møtt et behov som folk ikke visste at de hadde, og bare det er jo godt gjort. De har laget teater om det å være ung voksen i 2017. Mikkel, Mathilde, Tarjei, Jenny, Malin, Sebastian og Paal Herman spiller seg selv i stykket. Forestillingens manus ble utviklet av  skuespillerne  og et kunstnerisk team med Even Torgan som hovedansvarlig.

Les også: En rapport fra en utflukt til Antiteaterets forestilling nr. 14: SNORK

Resultatet er en metadokumentarisk generasjonsskildring som er både ærlig og selvransakende. Hvorfor blir det nesten ikke noe pensjon til vår generasjon? Går det bra? Sorry, jeg må på Blå og drikke meg så dritings sånn at jeg kanskje glemmer hvor jeg er i noen sekunder. Dersom du får tatt en pause fra utelivet på Blå og pensjonsdepresjonen din kan du glede deg til neste forestilling av Antiteateret.