47 artister, fire kvinner – Her er 8 kvinnelige DJs Musikkfest Oslo KUNNE ha booket

Av totalt 47 artister som har fått lov til å spille på de to viktigste scenene for elektronisk musikk på Musikkfest Oslo 2016, henholdsvis Jaeger Oslo (full disclosure: undertegnede er tilknyttet Jaeger som resident DJ, men skal ikke spille på Musikkfest) og Dattera til Hagen, er det bare fire kvinner som får spille. På Jaeger er det ikke en eneste kvinne på programmet av totalt 24 artister. Pinlig? Trist? Tja, mest av alt er den forutsigbare testosterondominerte line-upen gjespefremkallende. Vet bookere og promotører hvor tidkrevende og kjedelig det er å formelig måtte kaste seg over et tastatur hver eneste gang […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.