Søndagschill(i): Kristian Valen spiser «Black Naga» med dansk chillientusiast

Den nystartede og trolig kortlevde spalten «Søndagschill(i)» er utelukkende startet for å forsvare en artikkel om videoen under. Danske Claus Pilgaard har klart det få har klart tidligere, nemlig nasjonal kjendisstatus grunnet spising av sterk mat på video. I hjemlandet er han sågar prisbelønt, og fikk så sent som i 2014 prisen «Det Vi Alle Sammen Grinte Af» for chillispisingen. Nå har Chili-Klaus funnet ut at det er ting å grine av i Norge også, og har besøkt humorist og gladgutt Kristian Valen for å – du gjettet det– spise chilli. Den drøyt ti minutter lange videoen innholder alt fra Valensk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X