Søndagschill(i): Kristian Valen spiser «Black Naga» med dansk chillientusiast

Den nystartede og trolig kortlevde spalten «Søndagschill(i)» er utelukkende startet for å forsvare en artikkel om videoen under. Danske Claus Pilgaard har klart det få har klart tidligere, nemlig nasjonal kjendisstatus grunnet spising av sterk mat på video. I hjemlandet er han sågar prisbelønt, og fikk så sent som i 2014 prisen «Det Vi Alle Sammen Grinte Af» for chillispisingen. Nå har Chili-Klaus funnet ut at det er ting å grine av i Norge også, og har besøkt humorist og gladgutt Kristian Valen for å – du gjettet det– spise chilli. Den drøyt ti minutter lange videoen innholder alt fra Valensk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.