Tacobitch på Parkteatret – kjøp billett her!

Etterspørselen er skyhøy etter det syrete og absurde techno-punk-kollektivet. Med flere utsolgte konserter og Roskilde til sommeren, fyller de nå Parkteatret på ny for å løfte taket med under fredagens PiP-natt.

TACOBITCH
NATT&DAG / PiP-natt
14. juni
Dørene åpner 22.00
Parkteatret

NATT&DAG og Piknik i Parken inviterer til et spetakkel av en fredagskveld, med eksklusiv rabatt for alle som enten har NATT&DAG-abonnement eller Piknik i Parken-billett. Alle andre kan kjøpe billett til ordinær pris.

Bestående av både musikere og scenekunstnere, tar Tacobitch i bruk teater, scenografi, kostyme og koreografi for å utvide hva man kan forstå som en konsertopplevelse. Og gjennom sine anonyme alter-egoer, spiller de på vår alles fascinasjon for «spetakkelet» som hovedinstrument. Passe overskridende, passe skumle og passe gøyale, vil de vise folk et utopisk håp om den generøse festen som løsning – utkledd i dystopisk drakt. Techno. Dans. Show.

«Da de syv latexfilledukkene uten ord takket for seg med et bukk, var jeg så høy på Tacobitch at jeg ble nødt til å klemme fyren ved siden av meg»

– Undertoner om konserten på First-Days

Etter deres show under First-Days i fjor, innså de at de spilte noen toner feil, og at de gjorde noen få feil i koreografien. Bandet, som hevder å være «What Toto was for rock music» og som er kjent for sitatet: «Kjenner du Abba? Dansebandet? Vi er som dem, men fra Norge», var utilfredse og i dårlig humør på vei hjem. Et år senere og med nytt album rundt hjørnet, er kun korrekte toner og trinn tillatt i et show som alltid blåser hodet av folk.

Keen på Piknik i Parken? Med vår kampanje får du de billigste billettene – og mer

Bli årsabonnent på NATT&DAG og få et dagspass til Piknik i Parken 2024 med på kjøpet. Velg hvilken dag du vil gå her!